DAKKAPEL.

Met een dakkapel schept u meer licht en meer ruimte onder het bestaande schuine dak. Zo worden kamers op zolder een optie. Vaak is dat een goede gelegenheid om de hele etage opnieuw in te delen. We bouwen de nieuwe kamers inclusief electra- en verwarmingsinstallatie met veel plezier voor u. Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om alleen de dakkapel te laten plaatsen.

Weet u dat meer vierkante meters met stahoogte ook tellen als meer woonoppervlakte? Meer woningoppervlakte wordt door de makelaar/taxateur beloond met een fors hogere woningwaarde!

Voor de zekerheid doen wij altijd een bouwkundige inspectie en maken we een constructieberekening. Voor het realiseren van een dakkapel aan de straatzijde is vaak een bouwvergunning nodig. Bij Van den Belt Bouw staat u er ook dan niet alleen voor. Kijkt u maar even bij INFORMATIE en ons stappenplan of neem gewoon contact op om verder te praten.

Weet u dat het geheel naar wens bouwen van een dakkapel als maatwerk op locatie vaak nog voordeliger is dan het plaatsen van een kant-en-klaar standaard fabrieksmodel ?

INFORMATIE

Woonwensen leiden meestal tot verbouwen. Ook bij verhuizen zijn er vaak aanvullende wensen om uw ideale thuis daadwerkelijk te realiseren. Bij Van den Belt Bouw staat u er niet alleen voor. Wij helpen graag om uw woonwensen te vertalen in een concreet bouwplan. Ons stappenplan biedt daarbij structuur.Wij houden van glasheldere afspraken over het plan van aanpak, over de door u gekozen materialen en over de omschrijving en planning van de werkzaamheden. Zo voorkomen we samen kostbare misverstanden. Wij zorgen voor een perfecte uitvoering van uw project. Daar kunt op rekenen. Werken met een gediplomeerde aannemer heeft duidelijk zijn voordelen!

    STAPPENPLAN:

  • Orientatiegesprek woonwensen.
  • Bouwkundige inspectie.
  • Plan met bouwtekening(optie).
  • Constructiedesign en -berekening(optie).
  • Installatiedesign van gas, water, elektra.
  • Aanvragen Bouwvergunning(optie).
  • Offerte met duidelijk specificaties.
  • Bouw en realisatie.
Bouwtekening Auto

CONTACT

Bouw- en aannemingsbedrijf
Van den Belt bv
Corantijnstraat 35
2071 VD Santpoort-Noord
M 062 522 66 29
info@vdbeltbouw.nl
Rabobank
IBAN NL66RABO 0175 842 698
KvK 77789512
BTW NL861145793B01

© Kendomar Consult