COMPLETE WONING MAKE-OVER.

Bij woningen van 40 jaar of ouder kunnen behalve styling ook diverse technische moderniseringen nodig zijn. Denk alleen maar even aan uw moderne apparatuur en het daarvoor noodzakelijke installatiewerk van gas, water en elektra inclusief groepenkast. Samen met de verwijdering van overbodige schoorstenen, het vervangen van de technisch verouderde CV-installatie inclusief radiatoren en leidingen, een gedateerde kamerindeling en de behoefte aan extra woonruimte (dakopbouw, dakkapellen of aanbouw) plus andere woonwensen is de conclusie al gauw: alleen na een complete woning make-over kan dit ons thuis zijn.

Bij complete woning make-overs doen wij altijd een bouwkundige inspectie inclusief constructieberekeningen. Soms is een bouwvergunning nodig. Bij Van den Belt Bouw staat u er zeker niet alleen voor. Kijkt u maar even bij INFORMATIE en ons stappenplan of neem gewoon even contact op om verder te praten.

INFORMATIE

Woonwensen leiden meestal tot verbouwen. Ook bij verhuizen zijn er vaak aanvullende wensen om uw ideale thuis daadwerkelijk te realiseren. Bij Van den Belt Bouw staat u er niet alleen voor. Wij helpen graag om uw woonwensen te vertalen in een concreet bouwplan. Ons stappenplan biedt daarbij structuur.Wij houden van glasheldere afspraken over het plan van aanpak, over de door u gekozen materialen en over de omschrijving en planning van de werkzaamheden. Zo voorkomen we samen kostbare misverstanden. Wij zorgen voor een perfecte uitvoering van uw project. Daar kunt op rekenen. Werken met een gediplomeerde aannemer heeft duidelijk zijn voordelen!

    STAPPENPLAN:

  • Orientatiegesprek woonwensen.
  • Bouwkundige inspectie.
  • Plan met bouwtekening(optie).
  • Constructiedesign en -berekening(optie).
  • Installatiedesign van gas, water, elektra.
  • Aanvragen Bouwvergunning(optie).
  • Offerte met duidelijk specificaties.
  • Bouw en realisatie.
Bouwtekening Auto

CONTACT

Bouw- en aannemingsbedrijf
Van den Belt bv
Corantijnstraat 35
2071 VD Santpoort-Noord
M 062 522 66 29
info@vdbeltbouw.nl
Rabobank
IBAN NL66RABO 0175 842 698
KvK 77789512
BTW NL861145793B01

© Kendomar Consult